Pražená kukuřice neboli Canchita
Peruánská pražená kukuřice nabízí prospěšnější a zdravější alternativu k tradičním českým slaným chuťovkám, jako jsou brambůrky, chipsy, arašídy, slané tyčinky a další jiné pochutiny.
Canchitu (čti kančítu) ocení především ti konzumenti kvalitních potravin, kterým záleží na tom, co konzumují a rádi při tom objevují nové produkty.
A samozřejmě milovníci jemně solené, křehké, křupavé, voňavé pochoutky s vyváženou chutí dobře upražené kukuřice.
Kukuřice je již upražená k přímé konzumaci, bez nutnosti dalších úprav.
V Peru se pěstuje již skoro sedm tisíc let a vždy patřila mezi jednu z hlavních složek potravy.
Základem naší pražené kukuřice je kvalitní kukuřičné zrno z Peru, které si sami vybíráme, pečlivě kontrolujeme a pražíme v ČR tím nejpřirozenějším způsobem.
Bez barviv, bez konzervačních a aromatických látek!
Pro svůj nižší obsah škodlivých tuků (nasycené mastné kyseliny), a vyšší obsah vlákniny je ideální nejen k pivu, k vínu , k posezení s přáteli, na akce, na party, ale i jen tak pro domácí zdravější křupaní. Stačí jen ochutnat …